Supporters van FC Utrecht die met de autocombi de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen sc Heerenveen bezoeken, kunnen voor een drankje vooraf niet terecht in Café 't Skoat in Oudeschoot, maar in Café De Knyp in De Knipe. Het adres van dat café: Meyerweg 117. 

Autocombi
Supporters van FC Utrecht die van de autocombiregeling gebruik willen maken voor sc Heerenveen-uit, kunnen tot en met 28 augustus een omwisselbiljet á 11,70 euro aanschaffen in de FC Utrecht Fanshop en via internet. Ook via Ticketbox zijn auto-omwisselbiljetten verkrijgbaar. Die kosten via dat verkoopkanaal 15,15 euro per stuk. Op de wedstrijddag kan er worden omgewisseld bij het gastenvak van het Abe Lenstra Stadion vanaf 19.15 uur. Er zijn 100 parkeerkaarten voor terrein P5A beschikbaar en 400 voor terrein PSKW. Met de auto reizende supporters van FC Utrecht kunnen voor de wedstrijd voor een natje en een droogje dus terecht in Café De Knyp in De Knipe. De club wenst meereizende supporters te attenderen op het feit dat het bezoeken van het centrum van Heerenveen op de wedstrijddag niet is toegestaan.

Buscombi
Tickets voor de buscombireis naar Heerenveen zijn verkrijgbaar via internet, in de FC Utrecht Fanshop en via Ticketbox. Via internet en in de FC Utrecht Fanshop kan een kaart worden gekocht voor 22,10 euro. De prijs van een buscombikaart bij Ticketbox is 25,55 euro. De bussen vertrekken op de wedstrijddag om 18.15 uur.

De wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht begint aanstaande zaterdag om 20.45 uur.