In de voorbereidingsschema’s van zowel FC Utrecht als Jong FC Utrecht is een wijziging doorgevoerd. Aan het rooster van het vlaggenschip wordt een duel toegevoegd, terwijl bij de beloftenploeg juist een treffen uit de agenda wordt geschrapt.

Ingelast: FC Utrecht – Konyaspor
Het eerste elftal van FC Utrecht speelt op zondag 3 augustus tegen Konyaspor. Het treffen met de ploeg uit de Turkse Süperlig wordt gespeeld op Sportpark Rijnvliet van SV Nieuw Utrecht en begint om 15.30 uur. Kaarten voor die wedstrijd, waarin FC Utrecht aantreedt met spelers van het eerste elftal en de beloftenploeg - een zogeheten mixteam - worden op de wedstrijddag door SV Nieuw Utrecht verkocht bij de entree van het sportpark vanaf 14.00 uur. Kinderen tot 14 jaar betalen 4 euro voor een kaartje. Voor wie 14 jaar of ouder is bedraagt de entree 8 euro. Een dag eerder, op zaterdag 2 augustus, spart FC Utrecht al op Sportpark Ebbenhorst met Sparta Nijkerk. Het duel met die Topklasser vangt om 15.00 uur aan.

Afgelast: Jong Ajax – Jong FC Utrecht
Op verzoek van FC Utrecht is het duel tussen Jong Ajax en Jong FC Utrecht, dat voor maandag 4 augustus in de planning stond, van de agenda gehaald. In onderling overleg gaan beide teams op zoek naar een nieuwe datum voor deze oefenwedstrijd.