Aan de Voetbaltweedaagse voor veldspelers van Voetbal- en Keepersschool Regio Utrecht deden afgelopen week maar liefst 58 kinderen mee. Zij beleefden op Sportcomplex Zoudenbalch én in Stadion Galgenwaard twee unieke dagen.

De trainers van Voetbal- en Keepersschool Regio Utrecht zetten de 58 kids tijdens de eerste van de twee voetbaldagen in Utrecht direct volop aan het werk. In een circuitvorm werden tijdens de ochtendtraining van de eerste dag zes voetbaloefenvormen afgewerkt. Daarna werd gezamenlijk een lunch genuttigd en gingen de kids het veld op voor de middagtraining, waarin onder meer werd geoefend op techniek, traptechniek en strafschoppen.
Een sportdag met allerlei leuke vaardigheidsvormen vormde het begin van de tweede dag van de Voetbaltweedaagse. Na de lunch trok het gezelschap die dag naar het Herculesplein voor een unieke rondleiding door Stadion Galgenwaard. Een Penaltycompetitie vormde de leuke en sportieve afsluiting van de Voetbaltweedaagse. De winnaars van de strafschoppenwedstrijd werden beloond met een mooie voetbal.
Vorige week vond ook een door Voetbal- en Keepersschool Regio Utrecht georganiseerde kidsdag voor keepers plaats. Klik HIER voor een (foto)verslag van die geslaagde activiteit.