Kaartverkoop FC Utrecht - Willem II van start

29 juli 2014
Tickets voor eerste thuiswedstrijd van nieuwe Eredivisieseizoen inmiddels verkrijgbaar.

Het is weer bijna zover, de eerste thuiswedstrijd van FC Utrecht in het Eredivisieseizoen 2014/2015. Op zondag 17 augustus neemt FC Utrecht het op tegen het Tilburgse Willem II. De wedstrijd in Stadion Galgenwaard begint om 14.30 uur en de kaartverkoop is inmiddels gestart. 

De toegangsbewijzen zijn vanaf 15 euro te koop. Ze zijn beschikbaar via de bekende kanalen, namelijk de FC Utrecht Fanshop, via deze website en via TicketBox. Wie kaarten bij Ticketbox aanschaft, dient rekening te houden met het feit dat tickets daar 3,45 euro meer kosten dan in de FC Utrecht Fanshop en via internet en dat er bij TicketBox geen kaarten verkrijgbaar zijn voor jeugd en 65-plussers. Voor kinderen en senioren is er wél een korting die aangeboden wordt via de FC Utrecht Fanshop en de website.

Er geldt voor deze ontmoeting een clubkaartverplichting. Per seizoenskaart mogen zes kaarten worden gekocht. Vanaf heden is het ook mogelijk om een parkeerkaart aan te schaffen voor de garage achter de City Side. De kosten hiervan bedragen 15 euro en de parkeerkaarten zijn te koop via deze website.

De kaartverkoop via de Fanshop eindigt op 16 augustus, via internet is het mogelijk om nog op de wedstrijddag een toegangsbewijs te verkrijgen.