Losse kaartverkoop: komend seizoen drie categorie├źn

12 juni 2014
Scoor veel voordeel met de FC Utrecht Seizoenkaart!
In het seizoen 2014/2015 hanteert FC Utrecht drie verschillende prijstabellen voor losse tickets bij zijn thuiswedstrijden. Er wordt gewerkt met drie categorieën, respectievelijk A, B en C genoemd. Speelt FC Utrecht tegen een team uit de B-categorie, dan is de basisprijs van kracht bij de losse kaartverkoop. Komt een ploeg uit de A-categorie op bezoek, dan wordt de prijs van een los kaartje met 5 euro verhoogd. Neemt FC Utrecht het op tegen een team uit de C-categorie, dan is een los ticket 5 euro goedkoper dan de basisprijs.

De indeling van de tegenstanders is als volgt:
Categorie A: Ajax, Feyenoord, PSV
Categorie B: FC Twente, AZ, Vitesse, sc Heerenveen
Categorie C: FC Groningen, NAC Breda, PEC Zwolle, Heracles Almelo, ADO Den Haag, Go Ahead Eagles, SC Cambuur, Willem II, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht.

Toeslag bij TicketBox-verkooppunten
Vanaf het seizoen 2014/2015 zijn bij TicketBox-verkooppunten alleen nog kaarten voor volwassenen te koop. De kaarten voor jeugd en 65+-ers zijn daar dus niet meer verkrijgbaar, vanwege administratieve redenen. Kaarten die bij TicketBox-verkooppunten worden aangeschaft, kosten met ingang van het nieuwe seizoen 3,45 euro meer dan entreebewijzen die worden gekocht via internet of in de FC Utrecht Fanshop. Dat heeft te maken met administratiekosten ten behoeve van TicketBox.

Veel voordeliger met de FC Utrecht Seizoenkaart!
Bezoek jij FC Utrecht – Ajax in het seizoen 2014/2015 voor 11,50 euro, of voor 25 euro? Met de FC Utrecht Seizoenkaart scoor je enorm veel voordeel! Uitgaande van de voordeligste Seizoenkaart betaal je dan gemiddeld slechts 11,47 euro per wedstrijd, tegenover gemiddeld 17,94 euro gemiddeld bij de aanschaf van losse tickets bij de FC Utrecht Fanshop of via internet en een gemiddelde van 21,39 euro gemiddeld bij aanschaf van kaarten via TicketBox.

Heb jij jouw plekkie al uitgekozen? Klik – HIER – om jouw FC Utrecht Seizoenkaart voor het nieuwe seizoen te bestellen! TIP: de FC Utrecht Seizoenkaart is ook een heel leuk vaderdagcadeau!