Zaterdag speelt FC Utrecht zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen Vitesse gaat de ploeg van Jan Wouters nog één keer alles geven om een goed resultaat te halen. Na afloop wordt traditiegetrouw de David di Tommaso Trofee uitgereikt en wordt afscheid genomen van vetrekkende trainers en spelers. FC Utrecht treedt aan in het nieuwe uittenue; het tricot dat in het seizoen 2014/2015 gedragen gaat worden bij uitwedstrijden.

FC Utrecht – Vitesse begint zaterdag om 18.45 uur. Vooraf vindt op het plein achter de Cityside weer een FC Utrecht Fan Village plaats, waar je jouw wedstrijddag begint.

Nieuwe uitshirt
Net als vorig seizoen, toen Heracles Almelo op bezoek kwam, speelt FC Utrecht de laatste thuiswedstrijd in het nieuwe uitshirt. Hoe het shirt eruit ziet? Dat zie je zaterdag in Stadion Galgenwaard!

David di Tommaso Trofee

Na het laatste fluitsignaal reiken voorzitter Teun den Hartog van SV FC Utrecht en Noah en Audrey di Tommaso de David di Tommaso Trofee uit aan de speler die in de ogen van de supporters dit seizoen het best gepresteerd heeft. Supporters hebben hiervoor in groten getale hun stem uitgebracht op de website van de supportersvereniging.

Afscheid spelers en trainers
Ook wordt op het veld, na de wedstrijd, afscheid genomen van spelers en trainers. Jacob Mulenga, Cedric van der Gun, Matthieu Delpierre, Juan Agudelo, Timothy Derijck en Danny Koevermans zwaaien af. Henk Vonk, liefst 37 jaar in dienst van FC Utrecht, wordt eveneens in het zonnetje gezet. Last but not least, wordt afscheid genomen van trainer/coach Jan Wouters.

Verzeker je van een plaats
Op vertoon van een seizoen- of clubkaart kun je kaarten bestellen, met een maximum van zes. Dit doe je eenvoudig en snel online door -HIER- te klikken of door een bezoek te brengen aan de FC Utrecht Fanshop en ze daar te kopen. De fanshop is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De stadionkassa’s gaan zaterdag om 16.45 uur open en bieden de laatste mogelijkheid om nog in het bezit te komen van een toegangskaart.