De blouse gestreken, het strikje recht en de schoenen gepoetst. De jurk uitgezocht, de hakken aangetrokken en de bijpassende accesoires gevonden. Zo kwamen de skyboxhouders en hun partner geweldig in stijl aan bij Stadion Galgenwaard voor het skyboxdiner van FC Utrecht en Rabobank Utrecht.

Bij de hoofdingang werden de gasten welkom geheten door personeel van FC Utrecht en Rabobank Utrecht, waarna ze doorliepen naar ruimtes die normaal alleen voor de spelers toegankelijk zijn. In de mixed-zone, waar de teams op wedstrijddagen richting het veld gaan, en waar de spelers na aflooop van de wedstrijd de media te woord staan, werd van de stellen een originele foto gemaakt. Met een glas champagne in de hand liepen zij onder de klanken van´Eye of the Tiger´ de spelerstunnel door richting het heilige gras van Stadion Galgenwaard.

Eenmaal op de rand van het veld aangekomen, zagen de gasten een prachtige transparante tent op het veld staan. Via een rode loper betraden zij het veld om vervolgens over de middenlijn, via de middenstip, naar de perfect aangeklede ruimte voor de Bunnikside te lopen. Daar, in die tent, werden ondernemers gisteravond maatschappelijk, sportief en zakelijk verbonden.

De aanwezigen werden getrakteerd op een feest met culinair hoogstaand eten. Met gerechten uiteenlopend van groene aspergevelouté tot label rouge parelhoenfilet werden de smaakpupillen gestreeld. Om de directeuren en beslissers van vele bedrijven te verbinden, waren er tussen de gerechten door verschillende momenten die de ondernemers dichterbij elkaar brachten. Zo spraken Wilco van Schaik, Algemeen Directeur van FC Utrecht en Pieter Leyssius, Managing Director bij Rabobank Utrecht de aanwezigen toe en motiveerden hen om zelf het initatief te nemen tot verbinden.

Na het hoofdgerecht was het aan de hoofdgast van de avond om hier nog een schepje bovenop te doen. Europees kampioen voetbal Hans van Breukelen hield de aanwezige ondernemers de spiegel voor. Met voorbeelden uit zijn eigen voetbalcarrière liet de Utrechter de gasten nadenken over het individu en het team binnen een onderneming. Gaat het team boven het individu? Of gaat het individu boven het team? En, hoe haal je daarmee het beste in jezelf maar ook in het team naar boven? Met inspirerende woorden, filmpjes en foto’s heeft de oud-doelman iedereen een flinke dosis positieve energie kunnen geven. Na afloop van zijn indrukwekkende spreken kreeg dit skyboxdiner met sfeervolle muziek en een vuurwerkshow op de middenstip een passend slotakkoord.