FC Utrecht heeft in het kader van de Hart van Utrecht Week voor bestuurders, aanvoerders, trainers, technisch jeugdcoördinatoren en hoofdjeugdopleidingen een bijeenkomst georganiseerd. Centraal bij deze bijeenkomst stond kennisdeling. FC Utrecht organiseerde dit samenzijn in samenwerking met de KNVB , VSU en Stichting Meer dan Voetbal en was de afsluiting van een reeks aan bijeenkomsten, acht in getal, die zijn georganiseerd voor RAC-verenigingen. 

Demonstratietraining
Na de opening van FC Utrecht en de KNVB district West 1 gingen de deelnemers uiteen om deel te nemen aan diverse workshops. De trainers kregen een workshop van Sjors Ultee. In het stadion gaf de trainer van FC Utrecht O16, die eveneens coördinator creatieve ontwikkeling is bij FC Utrecht, een demonstratietraining aan FC Utrecht O10 met betrekking tot creatieve ontwikkeling. Deze workshop werd vervolgens in de uit-kleedkamer doorgetrokken bij de workshop ‘planmatig werken’.

Planmatig werken
Tijdens de workshop planmatig werken, werd door FC Utrecht en de KNVB uitgelegd wat voor invloed plan matig werken kan betekenen voor de ontwikkeling van het individu. De hoofdjeugdopleidingen en de technisch jeugdcoördinatoren van de verenigingen uit de Ster- en A-categorie keken in de skybox  terug op het afgelopen seizoen en vooruit op het volgende.

Spelervolgsysteem voor RAC-leden
Het voorproefje voor volgend seizoen werd na de wisseling al gegeven. FC Utrecht gaat samenwerken met dotcomsport. Die bedrijf is gespecialiseerd in het digitaal opzetten van een spelervolgsysteem. Daarnaast komt er een kenniscentrum(digitale database) waar de RAC-leden van FC Utrecht gebruik van kunnen gaan maken.

Veilig Sport Klimaat
In de DOS bar werd de workshop voor bestuurders en aanvoerders  gehouden. Deze workshop stond in het tekent van het Veilig Sport Klimaat (VSK). De thema’s die behandeld werden, waren sportiviteit en respect. Deze workshop stond o.l.v. Stichting Meer dan Voetbal.

Tussen de workshops door was er nog gelegenheid tot netwerken en werd de prijsuitreiking gehouden van het schieten op de voetbalmuur.

Na afloop werd flink nagebabbeld. KNVB West 1, Stichting Meer dan Voetbal, VSU en FC Utrecht kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.