Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo is het om 13.00 uur weer tijd voor FC Utrecht Fan Village. Op het Westplein, voor de Cityside, is van alles te zien en bovenal te doen. DJ Floris zorgt voor een echte FC Utrecht-sfeer.

Fan Village is voor veel supporters het begin van een ‘dagje FC Utrecht’. Jong en oud zijn van harte welkom! FC Utrecht - Heracles Almelo begint om 14.30 uur. Kaarten zijn op Fan Village te verkrijgen. Vrije verkoop!

Voor de jonge supporters zijn tal van voetbalattracties aanwezig. De oudere supporters kunnen onder het genot van een hapje en een drankje alvast gezellig voorbeschouwen op de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Voetbalattracties
Kan jij goed mikken? Kom dan schieten op de draaiende voetbal. Als jij de meeste ballen van de middag door de gaten weet te schieten, ontvang je na afloop een gesigneerd FC Utrecht-shirt.

Altijd al een keer levendtafelvoetbal willen spelen? Dit is mogelijk op FC Utrecht Fan Village. Daag je vrienden uit en kom een potje spelen!

Net als voorgaande keren is een doel met snelheidsmeter aanwezig. Benieuwd naar hoe hard je kan schieten? Diegene met het hardste schot van de dag neemt een FC Utrecht-bal mee naar huis!

Tenslotte zijn twee verschillende voetbalparcours aanwezig zondag. Ben jij behendig en weet je een snelle tijd neer te zetten? Als je wint, ontvang je twee toegangskaarten voor FC Utrecht – Vitesse.

Korting Junior Tiger-leden
Voor de eerste keer wordt op Fan Village ijs verkocht. Leden van de Junior Tigers krijgen op vertoon van hun Junior Tiger-pas 50% korting op alle soorten ijs.

Spelersbezoek
Eén van de hoogtepunten van FC Utrecht Fan Village is wederom een bezoek van twee FC Utrecht-spelers. Zorg dat je tussen 13.30 en 14.00 uur aanwezig bent op Fan Village en scoor je handtekening of foto van Sean Klaiber en Yannick Cortie.