Vaak wordt geroepen: in Nederland hebben we bijna zeventien miljoen bondscoaches. Nou, in Utrecht hebben we ook duizenden coaches van FC Utrecht! Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om de formatie waarin en de spelers waarmee FC Utrecht ten strijde moet trekken. In de FC Utrecht-app maak je nu zelf jouw opstelling en voorspel je de uitslagen, en deel je deze met vrienden op Facebook en/of Twitter.

De Opstelling
Hoe het werkt? Je meldt jezelf aan voor ‘De Opstelling’ door in de FC Utrecht-app een koppeling te maken met jouw Twitter-account of Facebook-profiel. Vervolgens kies je een naam voor jouw opstelling, selecteer je jouw elf spelers en kies je jouw ideale systeem door de spelers te verslepen naar de door jou gewenste positie op het speelveld. Vervolgens sla je jouw opstelling op en deel je hem met vrienden.

Voorspellen
Heb jij het vaak bij het rechte eind als het op voorspellen van uitslagen aankomt? Dan is de voorspelfunctie in de FC Utrecht-app echt iets voor jou. Heb je een PREMIUM- of LIVE-account, dan maak je kans op één van de hoofdprijzen als een spelcomputer of televisie, of op één van de weekprijzen die door FC Utrecht worden aangeboden. Jouw scores worden wekelijks opgeteld en verwerkt in een tussenstand. Doe jij het beter dan jouw vrienden? Maak vrienden enthousiast om mee te spelen door jouw voorspellingen te delen op Facebook en Twitter!

Heb je geen PREMIUM- of LIVE-account? Dan speel je of mee voor de eer, of je gaat voor een PREMIUM-account. Dit kost je slecht 0,89 euro per maand.

Meld je vandaag nog aan en maak de opstelling waarmee jij vindt dat FC Utrecht vandaag moet aantreden tegen SC Cambuur!