Op een zonovergoten Fan Village was het ook deze editie gezellig druk op het Westplein bij Stadion Galgenwaard. Ook voor aanvang van de wedstrijd FC Utrecht-Heracles Almelo stond alles in het teken van voetbal. De enthousiaste kinderen konden op Fan Village verschillende voetbalparcours afleggen en meedoen met levend tafelvoetbal.
 
RAC-clubs nemen het tegen elkaar op
Verschillende RAC-clubs (voetbalclubs waar FC Utrecht mee samenwerkt op het gebied van talentontwikkeling) waren deze middag aanwezig op Fan Village en speelden onderling wedstrijden tegen elkaar. “Voor mij was dit echt een verassing. We hebben vanmiddag revanche genomen voor een verliespartij in de competitie. Met levend tafelvoetbal hebben we nu wel gewonnen”, aldus een jeugdspeler van Saestum.
 
IJsjes en handtekeningen
Tussen het sporten en spelen door konden de kinderen genieten van een lekker ijsje. De Junior Tigers konden op deze zonnige middag een ijsje scoren met 50% korting! Hier werd door de jongste fans veelvuldig gebruik van gemaakt, waardoor deze actie ook op de volgende Fan Village zal gelden. Sean Klaiber en Yannick Cortie waren de spelers die ditmaal Fan Village bezochten en waren dan ook druk met handtekeningen uitdelen.
 
Laatste Fan Village van dit seizoen
Zet de volgende Fan Village alvast in je agenda: zaterdag 3 mei vanaf 17.00 uur is het weer feest op het Westplein bij Stadion Galgenwaard. Het Thema wordt later op de website bekend gemaakt. De confrontatie met Vitesse is de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen en begint om 18.45 uur.