FC Utrecht en IkbenMax ondertekenden afgelopen zondag voor aanvang van de wedstrijd FC Utrecht tegen FC Twente een sponsorovereenkomst. Max is een product van Puro Service BV, uitgevoerd door ProAssist, en is hét bedrijf op het gebied van service voor uw mobiele telefoon en tablet.

Wanneer u pech heeft met één van deze apparaten komt Max binnen 4 tot 24 uur uw defecte of beschadigde telefoon of tablet ophalen voor reparatie. Naast uitgebreide after sales services biedt Max binnenkort ook een breed scala aan andere telecomproducten en -diensten. Zo ontvangt u in de toekomst cash voor uw oude mobiele telefoon of tablet en komt Max met een uitgebreide hardware- en abonnementenshop met scherpe aanbiedingen.

Voor fans van FC Utrecht is in de toekomst een flink voordeel te behalen wanneer zij gebruikmaken van deze verschillende services binnen het telecomprogramma van Max. Max wil het hiermee gemakkelijker maken voor de fans van FC Utrecht om bij problemen met hun mobiele telefoon of tablet snel én goedkoop hun apparaten weer in perfecte staat tot hun beschikking te hebben. Naast het voordeel voor de supporter levert elke nieuwe klant of afgenomen product ook geld op voor FC Utrecht. Meer informatie hierover volgt de komende maanden.

“Max heeft voor FC Utrecht gekozen om het product onder de aandacht te brengen omdat het een goede club is met een groot bereik in centraal Nederland”, licht Marleen Cijsouw-Reinders van ProAssist International de keuze voor FC Utrecht toe. Ook Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht is content met de samenwerking: “Een partner waarbij zowel voor FC Utrecht en de organisatie als voor de supporters een voordeel optreedt, is natuurlijk fantastisch.”