Gisteravond was weer een nieuwe uitzending van FC Utrecht.TV te zien op FOX Sports Eredivisie 1. Deze uitzending is -HIER- terug te kijken. Wat je kunt verwachten?

De week van FC Utrecht
In de week van FC Utrecht aandacht voor Wandelen voor Water en de Tamale Utrecht Football Academy (TUFA), waar FC Utrecht nauwe banden mee onderhoudt. Met Danny Koevermans wordt gesproken over het einde van zijn professionele voetbalcarrière.

Agudelo
De Amerikaanse aanvaller is met FC Utrecht.TV op bezoek gegaan bij honkbalvereniging UVV om een balletje te slaan en te praten over zijn, nog prille, voetbalcarrière. Agudelo vertelt onder andere waarom hij vroeger heeft gekozen voor voetbal en niet voor de traditionele Amerikaanse sporten.

Sean Klaiber
FC Utrecht.TV heeft ook een bezoek gebracht aan Sean Klaiber. De jonge middenvelder uit Nieuwegein laat zien waar hij is opgegroeid. In dit item komt zijn moeder aan het woord en bezoeken ze het pleintje waar hij is begonnen met voetballen.

Voorbeschouwing NAC Breda
Na een week zonder wedstrijd en intensief trainen zijn de mannen van Jan Wouters klaar voor NAC Breda. Vrijdag om 20.00 uur staat de uitwedstrijd in Breda op het programma. Robbin Ruiter blikt vooruit op de confrontatie met NAC Breda.