In een overtuigende wedstrijd heeft FC Utrecht O15  met prima spel met 7-2 gewonnen. Almere City weet in de 2e helft 2x te scoren uit een penalty en een vrije trap. De 1-0 komt tot stand na een goede aanval over links. Een prima aanval die op links begint eindigt met een doelpunt na  een goede voorzet vanaf rechts. Bij de 3-0 en 4-0 geeft FC Utrecht goed druk op de helft van de tegenstander. De bal wordt afgepakt en in beide gevallen wordt deze goed afgelegd wat leidt tot 2 simpele intikkers.

Bij rust is de stand 4-0. Na een stroef begin was het na 7 minuten al weer raak. Een goede voorzet vanaf links, wordt bij de 2e paal teruggekopt naar de 1e paal en daar wordt de bal binnengekopt door de spits. Tussendoor scoort Almere de 5-1 uit een penalty. De 6-1 komt uit een goede pass vanaf het middenveld, waarna de linksbuiten 1:1 de keeper weet te passeren. De 7-1 is een kopie van de 3 en 4-0. Na een goede balverovering legt de spits de bal panklaar voor de rechtsbuiten, die de bal maar binnen hoeft te tikken. In de laatste minuut brengt  Almere city via een mooie vrije trap de stand op 7-2.

Na deze prima wedstrijd werden de spelers , naast een kritische noot over de tegengoals, terecht gecomplimenteerd door de trainer Robert Roest.

Foto`s: Ron van Dongen
<!--[if gte mso 10]><style>/* Style Definitions */table.MsoNormalTable{mso-style-name:Standaardtabel;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:10.0pt;font-family:"Times New Roman";}</style><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml><o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/></xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml><o:shapelayout v:ext="edit"><o:idmap v:ext="edit" data="1"/></o:shapelayout></xml><![endif]-->