Met een topfitte selectie ontving FC Utrecht O14 het sterke Ajax O14 op Zoudenbalch.

Vanaf de eerste minuut domineerde Ajax de wedstijd. Met een sterk middenveld en hele snelle buitenspelers werd Utrecht zeker het eerste kwartier behoorlijk overlopen . Het was dan ook niet zo gek dat in de 25ste minuut de 0-1 op het scorebord stond. Zeer terecht gezien de veldverhoudingen. Er werd door de trainer enkele wijzigingen in het elftal aan gebracht en je zag dat Utrecht meer grip kreeg op de wedstrijd. Het was vooral een rommelige wedstrijd, fysiek af en toe op het randje.
De 1-1 viel in de 41ste minuut. Na goed doorjagen door de spits van Utrecht op de keeper was er de verlossende gelijkmaker. Gezien de veldverhouding niet geheel terecht.  Ajax had op dat moment de veel betere kansen. Hte was geen mooie wedstrijd wel een match met veel passie en strijd. Strijd op het randje met 07 gele kaarten. Passie omdat er ongeloofelijk geknokt werd voor het puntje.

A.s. dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Goningen en zaterdag uit in Tilburg tegen Willem II.

Foto`s: Ron van Dongen
<!--[if gte mso 10]><style>/* Style Definitions */table.MsoNormalTable{mso-style-name:Standaardtabel;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:10.0pt;font-family:"Times New Roman";}</style><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml><o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/></xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml><o:shapelayout v:ext="edit"><o:idmap v:ext="edit" data="1"/></o:shapelayout></xml><![endif]-->