Met dank aan zijn supporters heeft FC Utrecht een bedrag van liefst € 127.621,- in ontvangst mogen nemen tijdens het Goed Geld Gala van de Vriendenloterij. Door deze supporters is ten opzichte van vorig jaar ruim € 12.500,- meer ten goede gekomen aan de FC Utrecht Academie. Van alle deelnemers van de Vriendenloterij die hebben aangegeven mee te speler voor de FC Utrecht Academie, gaat de helft van hun lotprijs naar de FC Utrecht Academie. FC Utrecht dankt zijn supporters voor het meespelen!

Het geld dat FC Utrecht in ontvangst heeft mogen nemen, komt ten goede aan de ontwikkeling van talenten in de FC Utrecht Academie. Zo kunnen, mede door deze opbrengst, de faciliteiten en begeleiding van de jeugdspelers worden gefinancierd. Uiteindelijk heeft niet alleen FC Utrecht hier profijt van, maar ook jij als supporter! Want wie wil nu niet genieten van eigen opgeleide Utrechtse jeugd?

Supporters die voor FC Utrecht meespelen met de VriendenLoterij leveren dus indirect een bijdrage aan de ontwikkeling van de talenten van FC Utrecht die op termijn moeten doorstromen naar het eerste elftal. De laatste jaren maakten onder anderen Mike van der Hoorn, Yassin Ayoub, Elroy Pappot en Sean Klaiber, na jarenlang in de FC Utrecht Academie gespeeld te hebben, de stap naar het eerste elftal van FC Utrecht.

FC Utrecht bedankt de Vriendenloterij en haar deelnemers voor hun inzet en bijdrage!

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen en de FC Utrecht Academie steunen door mee te spelen met de Vriendenloterij? Klik dan snel -HIER-. Met jouw deelname stoom jij jeugdspelers uit de FC Utrecht Academie klaar voor hun debuut in Stadion Galgenwaard!