Scoor je hattrick bij FC Utrecht! Drie keer scoren in één helft, dat kun jij in de tweede seizoenshelft doen bij FC Utrecht. FC Utrecht kan jouw steun in deze belangrijke periode goed gebruiken!

Vanaf slechts € 24,-
Vanaf heden is het -HIER- mogelijk om kaarten te bestellen. Voor deze actie geldt: drie wedstrijden voor de prijs van twee. Tot en met 23 februari kun je kiezen uit de volgende wedstrijden:

FC Utrecht – FC Groningen (23 februari, 12.30 uur)
FC Utrecht – SC Cambuur (2 april, 15.45 uur)
FC Utrecht – Heracles Almelo (13 april, 14.30 uur)
FC Utrecht – Vitesse (3 mei, 18.45 uur)

Volwassenen scoren al een hattrick vanaf slechts € 40,-. Jeugd (tot 18 jaar) en 65-plussers kunnen een hattrick kopen vanaf respectievelijk €  24,- en € 30,-.

Als de wedstrijd tegen FC Groningen begint, zijn uiteraard alleen nog kaarten voor de drie overige wedstrijden beschikbaar. Tot aan het begin van FC Utrecht – SC Cambuur zijn die dan nog te bestellen.

Online bestellen
De Hattrick is alleen online te koop. Indien je verschillende prijscategorieën wilt bestellen, kun je na het reserveren van bijvoorbeeld een volwassen kaart, kiezen voor 'verder winkelen' en dan kiezen voor bijvoorbeeld jeugd. Zolang de bestelde kaarten tot één transactie behoren, geven de bestelde kaarten recht op plaatsen naast elkaar.

Wacht dus niet te lang, scoor dit voordeel en verbind je aan FC Utrecht! Bestel -HIER-.