FCUtrecht O14 begon de wedstrijd tegen Feijenoord zoals het vorige ook van start ging. Heel dominant en agressief. Feijenoord kon lastig opbouwen omdat Utrecht al heel vroeg de opbouw stoorde. Erwerd heel goed afgejaagd en Feijenoord gokte op de lange bal naar hun fysiek sterke spits.

In de 6de minuut viel de 1-0 van Utrecht. Na een uitstekend genomen corner vanaf links kopte onze nummer 10 de bal prachtig hoog in de netten. Tegen een fysiek sterke tegenstander zoals Feijenoord een uitstekend begin. Utrechtbleef de regie houden op de wedstrijd. Feijnoord gokte op de lange ballen en maakte in de 12de en de 18de minuut misbruik van de communicatie in de achterhoede van Utrecht.

Bij de 1-1 werd er niet goed gecommuniceerd tussen keeper en achterhoede en de 1-2 viel doordat de laatste man van Utrecht de hoge bal verkeerde inschatte. Doodzonde want dit past absoluut niet in het beeld van de wedstrijd.

De spelers werden in de rust door de trainer weer even op scherp gezet. Dit resulteerde in de eerste fase vande 2de helft in prima voetbal van de kant van Utrecht. Druk zettend op zoek naar de aansluitingstreffer kwam uiteindelijkde beloning in de 44ste minuut 2-2.

Na een prachtige steekbal van onze spits kwam onze nummer 10 alleen voor de keeper. Prima uitgespeeld. In de laatste 10 minuten was Feijnoord aan het drukken om toch de 3 punten mee te nemen naar Rotterdam. Utrecht ging achteruitvoetballen en het werd slordiger. De sterke spits van Feijnoord nam in de 67ste minuut de bal vanaf de rechterkant aan en omzeilde 3 spelers van Utrecht. Bij de laatste actie kwam hij ten val in de 16. Scheidsrechter wees direct naar de stip.
Een enorme domper want de penalty werd hard en droog ingeschoten. Onze keeper koos wel de juiste hoek maarhet schot was te hard.

2-3 was tegen de verhoudingen, maar ook dit was weer een leermoment voor onze spelers. Trainer was absoluut tevreden over het vertoonde spel. Ondanks de teleurstelling was er na afloop taart eten in de kleedkamer om toch nogeven te vieren dat de jongens Team Van De Maand zijn geworden.

Aankomende week gaat de reis naar Helmond voor het treffen tegen de jeugd van VVV.

overige uitslagen en standFoto`s: Ron van Dongen