Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord zijn FC Utrecht en Top Sport Energy powered by Essent een sponsorovereenkomst aangegaan. Rayen Nabibaks, Directeur Top Sport Energy en Willem Kruize, Channel Manager Essent, hebben het contract ondertekend.

Essent levert de energie aan Stadion Galgenwaard en voorziet hierin in een forse besparing. De samenwerking tussen Top Sport Energy, Essent en FC Utrecht is geënt op de mogelijkheid om alle zakelijke klanten van FC Utrecht een kostenbesparing te kunnen laten realiseren door middel van  een analyse en advies dat Top Sport Energy opstelt. Het uiteindelijke doel is dat een energiecontract wordt gesloten, wat ook FC Utrecht financieel ten goede komt. Voor iedere betrokken partij levert dit een win-win-win-situatie op.

Top Sport Energy is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van energie. Dagelijks staat deze organisatie bedrijven uit diverse sectoren en branches met raad en daad bij. Met maar één doel voor ogen: een optimale reductie van de energiekosten. Oprichter van Top Sport Energy is Rayen Nabibaks. Hij is content met het gesloten contract. “Succes bereiken we met elkaar”, zegt Nabibaks. “Top Sport Energy streeft naar het verbinden en ondersteunen van het bedrijfsleven op het gebied van energie. Door de handen ineen te slaan en bedrijven aan elkaar te koppelen, ontstaat een tastbare samenwerking. Een samenwerking met bestaansrecht door een sterk collectief. Top Sport Energy en FC Utrecht verzorgen de aftrap. We vertrouwen op de samenwerking met het bedrijfsleven, zodat ook andere bedrijven bijdragen aan een sterk collectief.”

Wilco van Schaik, Algemeen Directeur van FC Utrecht, is eveneens blij met de overeenkomst. “Top Sport Energy powered by Essent is een goede partner voor FC Utrecht”, concludeert Van Schaik. “Want, Top Sport Energy zorgt enerzijds voor een besparing op de kosten en anderzijds is Essent een grote speler op de Nederlandse markt en vertegenwoordigt het een grote merkwaarde. Het is dus zowel een goede deal voor Top Sport Energy en Essent, als voor FC Utrecht.”

Zakelijke relaties van FC Utrecht kunnen zich via een speciale landingspagina aanmelden voor advies op maat. Dit doen zij -HIER-.