Donderdag staat FC Utrecht tegenover PEC Zwolle in Stadion Galgenwaard. Dit betekent het tweede thuisduel in vijf dagen. Zondag werd Ajax nog vol overgave bestreden, met een verdiend punt tot gevolg. FC Utrecht – PEC Zwolle begint donderdag om 18.45 uur.

Ook als je niet in het bezit bent van een seizoen- of clubkaart van FC Utrecht, kun je kaartjes kopen voor het duel tegen PEC Zwolle. Er is namelijk sprake van vrije verkoop. Kaarten koop je snel en eenvoudig online, door -HIER- te klikken. Ook kun je kaarten kopen in de FC Utrecht Fanshop, die rechts naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard gevestigd is. De fanshop is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

FC Utrecht rekent wederom op jouw steun! De spelersgroep heeft genoten van de ambiance, zondag tegen Ajax. Aanvoerder Jens Toornstra verwoordde het pakkend toen hij zondag de pers te woord stond: "Het was zo goed als uitverkocht en dat geeft je toch een steuntje in de rug. Hopelijk krijgen we donderdag dezelfde support van de fans, waardoor we de stijgende lijn kunnen doorzetten."

Zorg dat je erbij bent, op weg naar een goed resultaat tegen PEC Zwolle!