Ook vandaag is om 17.45 uur weer een nieuwe uitzending van FC Utrecht.TV op FOX Sports Eredivisie 1 te zien. Met deze week aandacht voor Aleksandar Bjelica en voormalig FC Utrecht-spelers Gert Kruys, Stefan Postma en Marcel van der Net. In de week van FC Utrecht beelden uit de bekerwedstrijd tegen N.E.C. en de competitiewedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC.

De week van FC Utrecht
Deze week in ‘de week van FC Utrecht’ beelden van de met 1-0 verloren wedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC. In de 34e minuut werd de winnende treffer op het scorebord gezet door Guus Hupperts. Lichtpuntje deze wedstrijd was het debuut van Juan Sebastián Agudelo.

Aleksandar Bjelica
De Servische verdediger Bjelica maakte in de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch zijn debuut voor het eerste elftal. Maandag speelde hij, zoals vaker, met de beloften van FC Utrecht. Ditmaal tegen Almere City FC. In deze uitzending van FC Utrecht.TV exclusieve beelden van de talentvolle verdediger. Bjelica spreek over zijn kracht, zijn voorbeeld en zijn toekomstbeeld.

FC Utrecht - Ajax
Met oud-spelers van FC Utrecht wordt vooruitgeblikt op de komende wedstrijd. Gert Kruys, Stefan Postma en Marcel van der Net beschrijven het bijzondere gevoel dat loskomt wanneer tegen Ajax wordt gevoetbald. Dit gevoel wordt ondersteund door oude beelden.
Jens Toornstra blikt vooruit op de editie van 2014.

Herhaling
De uitzending van FC Utrecht.TV duurt een kwartier en wordt om 18.45 uur en 22.45 uur herhaald op FOX Sports Eredivisie 3 en om 19.45 uur op FOX Sports Eredivisie 5.