Zondag wordt de Eredivisie door FC Utrecht hervat met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De volgende halte is Kerkrade. In het Parkstad Limburg Stadion is Roda JC Kerkrade de tweede tegenstander van FC Utrecht in 2014.

Op zaterdag 25 januari om 19.45 uur staat het uitduel tegen Roda JC Kerkrade op het programma. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar. De wedstrijd is te bezoeken met de auto of via een vrijwillige buscombi.
Wil je FC Utrecht steunen in Kerkrade, dan dien je in het bezit te zijn van een clubkaart. Nog geen clubkaart? Klik dan -HIER-. Per FC Utrecht-(s)cc kun je maximaal één kaart kopen. Let op: er zijn maximaal 1.000 kaarten beschikbaar.

Auto
Kaarten voor de auto kosten € 13,15 per stuk. Parkeren kan alleen op vertoon van de -HIER- hier te printen parkeerkaart. Kaartverkoop gaat via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox.

Buscombi
Kaarten voor de buscombi kosten € 22,45 per stuk. De vertrektijden van de bussen worden later via de website bekendgemaakt. De bussen vertrekken vanaf Stadion Galgenwaard. In de bussen geldt een rookverbod. Kaartverkoop gaat via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox.