Robert Junier, supporterscoördinator van FC Utrecht, heeft in overleg met de technische staf geregeld dat de opening van de zaterdagtraining, de laatste training voor het thuisduel tegen Ajax, toegankelijk is voor de supporters van FC Utrecht. Dit wil zeggen dat zij tussen 10.30 en 11.00 uur bij de training aanwezig kunnen zijn.

“Bij het plannen van de trainingen deze week is voorbij gegaan aan het feit dat deze laatste training traditioneel voor onze supporters een bijzonder moment is”, zegt Junier. “De technische staf gaf na mijn opmerking daarover direct aan 'daar gaan we in mee, we moeten het zondag ook samen doen'. Supporters die de ploeg steun willen geven richting het duel tegen Ajax, kunnen het eerste half uur van de training bijwonen. Daarna verlaten de supporters het stadion zodat Jan Wouters met zijn elftal de laatste voorbereiding kan treffen richting zondag.”

Junier is blij dat dit voor de supporters mogelijk gemaakt wordt. “Wij als supporters kijken uit naar de wedstrijd van zondag en willen de jongens laten voelen dat wij er voor ze staan. Vandaar dat het mooi is dat de supporters en de ploeg nu ook samen naar zondag toewerken. Zoals het hoort bij FC Utrecht!”