Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd FC Utrecht - PSV verzorgt de SupportersVereniging FC Utrecht een vuurwerkshow aan de kant van de Bunnikside. Eenzelfde spektakel bood de supportersvereniging aan vóór het bekerduel tegen FC Den Bosch.

Kom op tijd!
Kom daarom op tijd naar het stadion om niets te missen van deze show. Voorafgaand aan de wedstrijd kun je ook vanaf 15:00 uur Fan Village bezoeken. Daar kun je op de speciaal aangelegde ijsbaan de schaatsen onderbinden om een rondje te schaatsen. Voor de schaatser met de snelste ronde ligt een gesigneerd shirt klaar.

Aftrap 16:30 uur
De wedstrijd tussen de nummer zeven, FC Utrecht, en PSV, dat momenteel tiende staat, begint om 16:30 uur. Voor het duel zijn nog kaarten te koop. Per (seizoen)clubkaart kunnen maximaal zes kaarten worden gekocht. De kaartverkoop loopt via de Fanshop en de Ticketbox tot zaterdag. Ook op de wedstrijddag zijn vanaf 14:30 uur de stadionkassa’s geopend.

Vouchers waarderingsevenement
Seizoenkaarthouders die meer dan tien jaar aaneengesloten een seizoenkaart hadden, kregen op het waarderingsevenement tien kortingsvouchers. Met deze voucher krijg je 50% korting op een toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Dus neem iemand mee naar het duel tegen PSV en laat hem of haar zien waarom jij al meer dan tien jaar geen thuiswedstrijd van FC Utrecht wilt missen.
LET OP: Deze vouchers zijn NIET op de wedstrijddag in te wisselen en slechts in te leveren bij de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.