Serious Request: Bied mee op de shirts van FC Utrecht

20 december 2013
De wedstrijdshirts met ‘Wij steunen 3FM Serious Request’ en ‘FC Utrecht Maatschappelijk’ worden op de veiling van 3FM als set van zeventien stuks geveild.

FC Utrecht heeft woensdagavond, met ‘Wij steunen Serious Request’ op de borst, SC Cambuur met 2-0 verslagen in Leeuwarden. Dit gebeurde op de dag dat Serious Request met het Glazen Huis in Leeuwarden van start ging.

Ludieke actie
Op dinsdag 17 december werd het eerste wedstrijdshirt, met de opdruk ‘Wij steunen 3FM Serious Request’, door voormalig SC Cambuur-spelers Bob Schepers en Mark Diemers uitgereikt aan geboren Utrechter en Glazen Huis-icoon Gerard Ekdom. 3FM maakte een leuk filmpje. Klik -HIER- om deze te bekijken.

Tijdens de uitreiking werd nogmaals aangehaald dat FC Utrecht en zijn supportersverenigingen een mooi bedrag doneren. Na de veiling van de wedstrijdshirts zal het totaalbedrag alleen maar groter worden.

Bieden op de unieke wedstrijdshirts
De unieke wedstrijdshirts, die nog ruiken naar de zwaar bevochten overwinning, zijn woensdagavond door FC Utrecht overhandigd aan Serious Request. Deze wedstrijdshirts, die bedrukt zijn met ‘Wij steunen 3FM Serious Request’ en ‘FC Utrecht Maatschappelijk’ worden op de veiling aangeboden in een set van zeventien wedstrijdshirts. Op de wedstrijdshirts van voormalig SC Cambuur-spelers Mark Diemers en Bob Schepers kan apart worden geboden.

Wil jij Serious Request steunen en uniek shirts van FC Utrecht-spelers bemachtigen? Doe -HIER- een mooi bod!