Junior Tigers ontbijten met selectie FC Utrecht

23 december 2013
Het traditionele kerstontbijt van de Junior Tigers met de complete selectie, waar al weken naar uitgekeken werd, was weer een succes!

De maand december is voor de leden van de Junior Tigers, de kidsclub van FC Utrecht, een echte feestmaand. Afgelopen zaterdag was het voor de Junior Tigers zover: het kerstontbijt met de complete selectie waar al weken naar uitgekeken werd. Dit traditionele ontbijt vindt ieder jaar plaats in het stadion van FC Utrecht.

De eerste leden stonden al vóór 08.30 uur hongerig voor de deur en konden niet wachten hun idolen te ontmoeten. Om 8.30 uur gingen eindelijk de deuren open en werd iedereen door Tiger en Tiger-girl ontvangen. Bij ontvangst kregen de Junior Tigers ook meteen het eerste cadeautje van de dag: een FC Utrecht-kerstmuts! Na de ontvangst was het zoeken geblazen naar de juiste tafel en was het wachten op de spelers.

Gelukkig werd het wachten snel beloond en arriveerden de spelers. De regie van de dag was in handen van de clowns Trekdrop en Smeerkaas, die direct het startsein gaven van de feestochtend. Er was voor iedereen van allerlei lekkers te eten en te drinken. De chocoladefontein was enorm in trek!

Na het eten mocht iedereen op handtekeningenjacht en uitgebreid met hun favoriete speler op de foto. De meeste Tigers wisten dan ook in een razend tempo hun handtekeningenkaart vol te krijgen.

Nadat iedereen zijn buik vol had en alle handtekeningenkaarten vol waren, gingen de spelers zich voorbereiden op hun training. Dit natuurlijk onder luid applaus van de Junior Tigers! Voor de Junior Tigers zat het er nog niet helemaal op, want iedereen had bij binnenkomst een lootje gekregen. Onder leiding van Trekdrop en Smeerkaas werden de winnaars bekendgemaakt van de mooie prijzen. Eén van deze prijzen was een paar voetbalschoenen van Mark van der Maarel.

De Junior Tigers hebben weer een fantastische ochtend beleefd bij FC Utrecht!

Woensdag bekijk je beelden in FC Utrecht.TV op FOX Sports. De uitzending begint om 17.45 uur. Foto's van dit evenement zijn hier te bestellen.