FC Utrecht.TV: FC Utrecht Quiz met Willem Janssen

21 december 2013
Wat weet Willem Janssen allemaal van FC Utrecht? Bekijk de Quiz op FC Utrecht.TV en ding mee naar gratis kaarten.
Iedere week wordt op FC Utrecht.TV een speler van het eerste elftal ondervraagd over FC Utrecht. In één minuut beantwoorden de spelers zoveel mogelijk vragen over spelers, trainers, het heden en het verleden van FC Utrecht. Kennis, snelheid en concentratie spelen hierbij een belangrijke rol.

Hoe meer vragen de speler goed beantwoordt, hoe meer punten hij krijgt. Mocht hij een vraag niet weten of fout beantwoorden, dan schuift de vraag door naar jou als supporter. Weet jij de antwoorden op de foutief beantwoorde vragen wel, stuur deze dan op naar quiz@fcutrecht.nl. Misschien win jij dan wel drie kaarten voor een thuisduel van FC Utrecht!

Wat weet Willem Janssen allemaal van FC Utrecht? Bekijk het item hieronder: