FC Utrecht O14 begon om 11:30 uur de laatste wedstijd voor het kerstreces tegen de 11 uit Zwolle.
Utrecht domineerde vanaf de eerste minuut de wedstrijd. PEC Zwolle had geen enkele kans om uberhaupt op te bouwen. Utrecht speelde met veel pressie creerde heel veel balbezit en maakte goede keuzes In de 11de minuut werd de linksbuiten onderuit gehaald in de 16. De strafschop daarop volgend werd door onze spis gemist. De keeper van PEC pakte de goede hoek.
De kansen bleven komen maar de bal wilde maar niet het net in.

Pas in de 50ste minuut viel de 1-0 vanuit de kluts. De ban was gebroken. Utrecht schroefe het tempo een tandje op. In de 65ste mimuut viel de 2-0 na een mooie actie van de links. In de 70ste minuut viel de 3-0.

Een zeer terechte overwinning van onze jongens.Als je gaat bekijken hoeveel 100% doelgerichite acties er zijn geweest had deze wedstrijd in een veel hogere score kunnen eindigen.
Neemt niet weg dat Utrecht de najaarscompetitiefysiek en mentaal heel goed heeft doorstaan. Ondanks veel blessures kijkt O14 terug op een succesvol 1ste competitiehelft.