FC Utrecht treedt zondag tegen PSV aan met broeken voorzien van het logo van Damen Shipyards. Het familiebedrijf, dat een leidende positie inneemt in de wereld van de scheepsbouw, bracht tijdens het Maatschappelijk Gala van FC Utrecht op 11 november jl. het hoogste bod uit op het eenmalige broeksponsorschap. De opbrengst van dit veilingstuk komt geheel ten goede aan de maatschappelijke activiteiten van FC Utrecht.

Nooit eerder was een bedrijf eenmalig broeksponsor van FC Utrecht. Zondag is er dus sprake van een primeur in Stadion Galgenwaard. De laatst keer dat überhaupt een sponsor op de broek van FC Utrecht zichtbaar was, dateert uit de tijd dat Phanos hoofdsponsor was van FC Utrecht. De naam van dit bedrijf prijkte toentertijd op zowel het shirt als op de broek.

Voorverkoop in volle gang
Wil jij FC Utrecht in actie zien met Damen op de broek, maar heb je geen seizoenkaart? Koop dan een kaartje in de voorverkoop. Deze is inmiddels in volle gang. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht-(s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag, via de overige kanalen tot en met zaterdag. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Parkeerkaart
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek in de nabijheid van Stadion Galgenwaard? Bestel dan een losse parkeerkaart voor P3 (Parkeergarage Sporthal). Een parkeerkaart kost € 15,-.