Vandaag spelen tegen UVV op het complex van UVV. Jekunt merken dat de winter eraan zit te komen, want het is behoorlijk koud.

De wedstrijd begint als iedereen aan de scheidsrechter beloofd heeft met respect voor elkaar te voetballen. Hetbegin van de wedstrijd verloopt een beetje moeizaam voor FC Utrecht. Zowordt er een keer de paal geraakt en wordt de bal meerdere keren van delijn gered van UVV door een oplettende verdediger. UVV voetbalt lekker mee, en krijgt zelf de kans om de openingsgoalte scoren. Helaas voor UVV is het de spits van FC Utrecht die de ban weet te breken door de 0-1 te scoren. Maar ook na de 0-1 is FC Utrecht niet netjes in de afronding. Er worden mooie acties gemaakt, maar FC Utrecht vergeet af en toe zich zelf te belonen.Toch kunnen we nog 3 doelpunten extra noteren voor de rust, en wel van de zelfde man, een loepzuivere hattrick dus. We gaan rusten met een 0-4 voorsprong.

Na de rust krijgt FC Utrecht het op zijn heupen, enscoort er op de los. De mooie doelpunten volgen elkaar op. Ze maken er echt een show van, tegenstanders worden uitgespeeld, er worden goede passen gegeven en ook het samenspel verlooptuitermate soepel vandaag. Vanuit een corner weet UVV het enige tegendoelpunt van de ochtend te scoren, maar daar trekt FC Utrecht zich niks van aan. De bal wordt snel uit het net gehaald zodat we snel verderkunnen. UVV heeft goed speelt en dapper gestreden,maar FC Utrecht was vandaag even een maatje te groot voor ze. De uiteindelijke scoren is 1-14 voor FC Utrecht. En na de traditionele penalty’s kan er lekker warm gedoucht worden, want dat hebben de jongenswel verdient.