Met dank aan Cor van Zadelhoff vond de Directors Day van FC Utrecht plaats op een betoverende locatie: het Koetshuis op landgoed Groenevecht in Breukelen. Ruim zeventig directeuren van de grootste bedrijven actief in de FC Utrecht Business Club waren genodigd om in deze intieme setting te komen luisteren naar Kees Jansma, perschef van het Nederlands Elftal en Jack de Vries, voormalig politiek adviseur van premier Jan Peter Balkenende. Beide professionals werden door FC Utrechts Algemeen Directeur Wilco van Schaik aan de tand gevoeld over het thema ‘Besturen: manipuleren of beïnvloeden?’.

Op buitengewoon boeiende wijze zetten zij uiteen hoe zij op concrete situaties reageerden. Onderwerp was onder meer het samenspel tussen enerzijds Jansma en bondscoach Louis van Gaal en de relatie en samenwerking ten tijde van de verkiezingen tussen De Vries en Balkenende.

Gastheer Cor van Zadelhoff gaf als ervaren zakenman een masterclass netwerken aan de, zoals hij zelf opmerkte, “toch wel jonge directeuren” die de FC Utrecht Business Club rijk is. Tussen de sessies door werden de ‘Directors’ getrakteerd op een uiterst verfijnd diner verzorgd door Young Business Clublid Famous Flavours onder leiding van Thobias Overgoor.