Zaterdag komt Sinterklaas in Nederland aan wat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Uiteraard willen de FC Utrecht Fan- en Webshop die niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Daarom zijn er allerlei leuke en toepasselijke cadeaus te koop.

Wil je jezelf of iemand anders goed voorbereiden op de koude winteravonden? Koop dan de FC Utrecht-handschoenen en -muts. Ook kan je ervoor zorgen dat jij of iemand anders ’s nachts geen kou lijdt, want je koopt nu een FC Utrecht-dekbedovertrek met maar liefst 50% korting. Naast bovengenoemde artikelen zijn tal van andere cadeaus te koop zoals wedstrijdshirts, trainingspakken, -truien en ballen. Klik -hier- voor de folder.

Kom dus snel naar de FC Utrecht Fanshop, want op is op. Klik -hier- voor de openingstijden van de FC Utrecht Fanshop. Woensdag 4 december is een extra koopavond in de FC Utrecht Fanshop ingelast. Tot 20:00 uur is het mogelijk om cadeaus te kopen. Donderdag 5 december gelden de normale openingstijden. Bestel je liever je cadeaus online? Klik dan -hier- om een kijkje te nemen in de webshop en je cadeaus uit te zoeken.