Om 17:45 uur is een nieuwe uitzending van FC Utrecht.TV op FOX Sports Eredivisie 1 te zien. In de uitzending komen onder anderen Arno Lancee, Mike Havekotte en Tommy Oar aan het woord. Jens Toornstra test zijn kennis over FC Utrecht in de FC Utrecht Quiz.

De week van FC Utrecht
De week van FC Utrecht begint met een terugblik op de wedstrijd tegen SC Cambuur van afgelopen zondag. FC Utrecht verloor in Leeuwarden met 3-1. Aanvaller Cedric van der Gun geeft zijn reactie op de nederlaag in Friesland.

Ook is er aandacht voor Movember waarin diverse spelers van FC Utrecht, in de maand november, hun snor laten staan voor het goede doel. Onder anderen Edouard Duplan, Tommy Oar en Kai Heerings scheren een maand hun snor niet om hiermee geld op te halen voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker. Steun de spelers van FC Utrecht door een donatie te doen voor bestrijding van deze ziekte? Kijk voor meer informatie hier.

Woensdagochtend heeft FC Utrecht een samenvatting van het jaarverslag gepubliceerd. FC Utrecht heeft de eerste stap op weg naar financieel herstel in het seizoen 2012/2013 gezet. Het resultaat zonder transfertransacties (het operationeel resultaat) is met 4 miljoen verbeterd ten opzichte van het seizoen 2011/2012. Wel blijft nog een aanzienlijk negatief resultaat na belasting over. Algemeen Directeur Wilco van Schaik geeft zijn reactie op de bekendmaking van de cijfers.

Tenslotte wordt stilgestaan bij het behalen van de vierde ronde in de KNVB beker. FC Utrecht versloeg Kozakken Boys na verlenging met 2-1. Middenvelder Jens Toornstra en verdediger Kai Heerings geven hun reactie op de wedstrijd.

Junior Tigers
Arno Lancee, vrijwilliger bij de Junior Tigers, werd door FC Utrecht.TV gevolgd in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Lancee zorgt er al dertien jaar voor dat de Junior Tigers aangekleed en wel mee het veld op gaan met de selectie. Tevens is hij al twee jaar werkzaam als materiaalman bij de jeugd van FC Utrecht. FC Utrecht.TV vroeg Lancee onder andere naar de inhoud van zijn werkzaamheden, het improviseren en de extremen in zijn werk.

Tommy Oar & Mike Havekotte
De FC Utrecht Forza Tour is op bezoek geweest bij amateurvereniging SV Odijk. Samen met FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net gaven FC Utrecht-aanvaller Tommy Oar en Jong FC Utrecht-doelman Mike Havekotte een voetbalclinic aan D- en E-pupillen van de RAC-club uit Odijk. De pupillen van SV Odijk werden onder andere getraind op hun techniek en speelden verschillende partijvormen. Op het trainingsveld werd Tommy Oar gevraagd naar de afgelopen, wisselende weken, zijn mening over de Forza Tour en zijn reactie op de nieuwe bondscoach van Australië. Mike Havekotte geeft eveneens zijn mening over de Forza Tour. Ook bespreekt hij zijn ervaringen uit het verleden met de clinic en de ontwikkelingen die hij doormaakt bij zowel FC Utrecht als vertegenwoordigende Oranje-teams van de KNVB.

Quiz
Jens Toornstra test in de FC Utrecht Quiz zijn kennis over de club. In één minuut tijd beantwoordt de middenvelder zoveel mogelijk vragen over spelers, trainers, het heden en het verleden van FC Utrecht.

Voorbeschouwing Heerenveen-thuis
Timothy Derijck blikt vooruit op het treffen met SC Heerenveen van komend weekend. De verdediger laat zijn licht schijnen over de Friezen en aanvaller Alfred Finnbogason in het bijzonder. Tevens bespreekt hij de verschillen tussen FC Utrecht en SC Heerenveen en blikt hij terug op zijn eerste maanden bij FC Utrecht.

De uitzending van FC Utrecht.TV duurt een kwartier en wordt om 18:45 uur herhaald op FOX Sports Eredivisie 3 en om 19:45 uur op FOX Sports Eredivisie 5.