Jochem Kamphuis heeft dinsdag van de KNVB de wedstrijd tussen FC Utrecht en SC Heerenveen van zondag 3 november toegewezen gekregen. Hij wordt geassisteerd door de heren Frank Jansen en Richard Brondijk. Vierde official is zondag Allard Lindhout.

Kamphuis floot pas twee keer eerder een wedstrijd van FC Utrecht. Vorig seizoen floot Kamphuis  de laatste thuiswedstrijd van FC Utrecht. Heracles Almelo was toen de tegenstander en werd met 3-0 verslagen. Kamphuis floot eveneens de eerste thuiswedstrijd van FC Utrecht dit seizoen. In Stadion Galgenwaard speelde FC Utrecht met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles.

Legend Day
Tevens keert deze dag een groot aantal iconen uit het roemruchte verleden van FC Utrecht terug bij de club waar zij glorieuze momenten beleefden als spelers of als trainer. Rondom het duel wordt namelijk de jaarlijks terugkerende Legend Day georganiseerd. Een dag waarop oud-spelers en –trainers van FC Utrecht terugkeren en herenigd worden met de supporters van de club.

De dag begint voor de legends van FC Utrecht met een samenzijn in één van de ruimtes in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard. Vervolgens mengen zij zich tussen de supporters op Fan Village en in de FC Utrecht Fanshop. Kort voor de aftrap lopen de helden van weleer een ereronde, die wordt ondersteund door een clip met memorabele momenten op de LED-schermen in het stadion.

Ferdi Vierklau en Igor Gluscevic hebben zich inmiddels aangemeld, evenals onder anderen Co Adriaanse, Leo van Veen en de doelmannen Hans van Breukelen en Jan Willem van Ede.

Kaartverkoop Heerenveen-thuis
Zorg dat je zondag 3 november aanwezig bent voorafgaand en tijdens de wedstrijd FC Utrecht-SC Heerenveen, want deze dag wil je niet missen! De kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart. Er geldt GEEN clubkaartverplichting. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. Verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 31 oktober, via de overige kanalen tot en met zaterdag 2 november. Op de wedstrijddag zijn de kassa's vanaf 14:30 uur geopend.

Junior Tiger-leden kunnen tot en met vrijdag 1 november een Junior Tiger Setje kopen via de fanshop. Junior Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Voor deze wedstrijd kunnen vanaf 12 oktober hier ook losse parkeerkaarten besteld worden voor P3 (Parkeergarage Sporthal). De kaarten kosten € 15,- per stuk.