Forza Tour bezoekt SV Odijk

22 oktober 2013
Woensdagmiddag 23 oktober is FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net samen met Tommy Oar en Mike Havekotte aanwezig om een clinic te geven bij de RAC-club uit Odijk.

De FC Utrecht Forza Tour gaat woensdagmiddag 23 oktober op bezoek bij amateurvereniging SV Odijk. Samen met FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net geven FC Utrecht-aanvaller Tommy Oar en Jong FC Utrecht-doelman Mike Havekotte een voetbalclinic aan D- en E-pupillen van de RAC-club uit Odijk.

De pupillen van SV Odijk worden getraind op hun techniek en spelen verschillende partijvormen. Daarnaast nemen zij ook deel aan het Forza Respect-programma. De clinic vindt plaats tussen 13:30 uur en 16:15 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. De clinic wordt gehouden op Sportpark Singelpark in Odijk. Het adres is Singelpark 5.

Forza Respect-programma
Naast het voetbalgedeelte is het Forza Respect-programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin komen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel staan sportiviteit en respect centraal. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour.