FC Utrecht.TV: Stage Jan Willem van Ede

26 oktober 2013
FC Utrecht.TV spreekt met Jan Willem van Ede over de stage die hij dit seizoen loopt bij Jong FC Utrecht in het kader van de cursus Keeperscoach Pro van de KNVB.

Jan Willem van Ede, voormalig keeper van FC Utrecht, loopt de rest van het seizoen stage bij Jong FC Utrecht in het kader van de cursus Keeperscoach Pro van de KNVB. Van Ede speelde van 1982 tot en met 1996 voor FC Utrecht en is recordhouder met in totaal 409 wedstrijden. FC Utrecht.TV laat wat oude wedstrijdbeelden zien van de oud-keeper. Tevens vragen ze de geboren Utrechter waarom hij ervoor heeft gekozen om zijn stage bij FC Utrecht te doen. Ook gaat de keeperstrainer in op hoe hij als trainer is, wat zijn doelen zijn en van wie hij zoal het trainersvak geleerd heeft.FC Utrecht.TV is elke woensdag te zien bij FOX Sports Eredivisie 1. De uitzending duurt een kwartier en begint om 17:45 uur. Het programma wordt vervolgens om 18:45 uur herhaald op FOX Sports Eredivisie 3 en om 19:45 uur op FOX Sports Eredivisie 5. Het item met Jan Willem van Ede is vanaf vandaag te zien op www.fcutrecht.tv.