FC Utrecht Business is hét zakelijke middelpunt van de provincie. Om dit kracht bij te zetten trekt FC Utrecht Business, als onderdeel van FC Utrecht on Tour, door de regio. Daarom was op woensdag 16 oktober FC Utrecht Business aanwezig op het Open Coffee IJsselstein.

Op het Open Coffee IJsselstein kwamen tal van zakenmensen uit de omgeving, zoals MKB ondernemers en financiers bijeen om actief met elkaar in verbinding gebracht te worden. Doel hierbij was om van elkaars kennis en ervaringen te leren en tot nieuwe inzichten te komen.

FC Utrecht Business was aanwezig om de mensen inzicht te geven in wat voetbal kan betekenen voor hun bedrijf of organisatie. Specifiek werd hierbij ingegaan op de zakelijke mogelijkheden die FC Utrecht te bieden heeft. Dit loopt uiteen van het opdoen van nieuwe contacten via de FC Utrecht Business Club tot relatiemanagement via de hospitality concepten tijdens wedstrijden.

Namens FC Utrecht Business waren Head of Sales Arnaud Miltenburg en Sponsorship Manager Youri Muller aanwezig. “Het is prettig voor ons als FC Utrecht Business om vertegenwoordigd te zijn op dergelijke netwerkevenementen”, aldus Muller. “Aan de reacties die wij woensdag hebben ontvangen, valt af te lezen hoe verrast mensen zijn over de zakelijke mogelijkheden die FC Utrecht te bieden heeft.”