Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht (SVV) is sinds dit seizoen bij het Calibris geregistreerd als erkend stagebedrijf. De afgelopen twee jaar heeft SVVU al meerdere stagiaires begeleidt op HBO niveau maar nu heeft de stichting ook de juiste erkenning om MBO stagiaires te begeleiden bij de Beroeps Praktijk Vorming (BPV). SVVU is blij met de erkenning en gaat onder andere aan de slag met een nieuwe stagiaire van het ROC Midden Nederland van de opleiding Sport & Bewegen Utrecht.

Over Calibris
Naast de erkenning van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor vaststelling van kwalificaties in zorg, welzijn en sport. In het verlengde daarvan richten we ons op verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming. Ons toekomstbeeld? Dat werkgevers op het juiste moment beschikken over voldoende personeel met de juiste competenties.

De pagina van Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht op Calibris is te vinden op: http://mijn.calibris.nl/Leerbedrijf/Index/148028?returnUrl=%2FZoeken%2Fstichting%2520vrouwenvoetbal%2520utrecht%2Falle-la%2Falle-la%2Falle-rg%2Falle-pl%2Falle-pl%2Fgeen-straal%2Falle-kw%2Falle-kw%2Falle-kr%2Fgeen-code%2Falle-lp%2Falle-lp%2Falle-lw