FC Utrecht Fan Village, dat voorafgaand aan het duel met NAC Breda plaatsvond, was een groot succes. Ondanks de regen wisten de supporters van FC Utrecht de weg naar Fan Village goed te vinden. Voor jong en oud was er van alles te doen en te zien en met typische FC Utrecht-muziek op de achtergrond zat de sfeer er goed in.

Nieuwe attracties
Het spijkerslaan en het Rodeo Eland, de nieuwe attracties in Fan Village, vonden gretig aftrek bij de aanwezige supporters. Zelfs FC Utrecht-verdediger Marcus Nilsson deed een poging de spijker in één klap volledig in het hout te slaan. Het is zaterdagavond niemand gelukt de spijker goed op de kop te slaan en hem in een keer te laten verdwijnen in het hout.

Tevens was een Rodeo Eland aanwezig. Mede door het weer was de Rodeo Eland vrij glad en moeilijk te berijden. Kees de Rijk wist het best met de omstandigheden overweg te gaan. Door zijn overwinning heeft hij een toegangsbewijs weten te winnen voor het duel FC Utrecht – sc Heerenveen van zondag 3 november.

Voetbalcompetities
Naast de nieuwe attracties konden de bezoekers van Fan Village, net als vorige edities, deelnemen aan de bekende voetbalcompetities. Supporters hadden zaterdagavond de mogelijkheid om records te verbeteren of te verdedigen bij het snelheidsschieten en stropdasschieten. Bij het snelheidsschieten werd geen nieuw record gevestigd. De hoogste score werd behaald door Davey de Wit. Mede door het weer was het stropdasschieten eveneens een stuk lastiger dan normaal. Mede hierdoor werd geen nieuw record in de boeken gezet.

Marcus Nilsson
Namens de spelersgroep was verdediger Marcus Nilsson zaterdagavond aanwezig om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met de jongste supporters. De Zweed bood zelfs mee op een Tiger-shirt wat werd geveild en deed zoals eerder gemeld een poging bij het spijkerslaan.

Volgende Fan Village
De volgende Fan Village staat gepland voor zondag 3 november. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen staan er op het plein voor de Cityside wederom meerdere activiteiten gepland. Deze dag is tevens Legend Day bij FC Utrecht. Tal van (oud)spelers en –trainers bezoeken niet alleen de wedstrijd, maar laten voorafgaand aan het duel ook hun gezicht zien bij de supporters die de Fanshop en Fan Village bezoeken. Tussen 15:30 en 16:15 uur kunnen supporters hun helden van weleer ontmoeten, een praatje met hen maken en met hen op de foto. Zorg dus dat je deze dag niet mist!