Rabobank Utrecht en FC Utrecht hebben hun samenwerking verlengd. Op woensdag 18 september jongstleden vierden Rabobank Utrecht en FC Utrecht deze samenwerking tijdens de officiële contractondertekening.

Rabobank Utrecht blijft op deze manier nauw verbonden bij de volle breedte van de club, zoals directeur Pieter Leyssius van de Rabobank toelicht: “Door samen te werken maken we elkaar en de stad sterker. Wij zien FC Utrecht niet alleen als een belangrijke sportieve pijler, maar ook als een belangrijke verbinder en ontmoetingspunt voor bedrijven en mensen in de provincie Utrecht. Onze relaties waarderen het enorm als we ze uitnodigen om naar een wedstrijd te gaan, waarbij ze tevens in contact komen met andere relaties." Rabobank Utrecht zal gedurende het seizoen vertegenwoordigd zijn in de diverse hospitalityruimtes, van de ‘Director´s Lounge’ tot ‘de Vrienden van FC Utrecht’. “Rabobank Utrecht bedient klanten van kleine ondernemingen tot grote multinationals. Daarom vinden we het belangrijk, om door de hele FC Utrecht Business Club heen, zichtbaar en aanspreekbaar te zijn”, aldus Leyssius.

De samenwerking gaat echter verder dan alleen aanwezigheid op wedstrijddagen. “We gaan samen een aantal evenementen organiseren voor onze wederzijdse klanten en gaan elkaars netwerken op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in Utrecht”, zegt FC Utrecht voorzitter Van Schaik. “Daarnaast is Rabobank Utrecht een belangrijke partner voor de activiteiten van FC Utrecht Maatschappelijk en ondersteunen zij FC4YOU. Wij zijn zeer verheugd dit jaar weer samen iets voor de samenleving, de fans en de netwerkpartners te kunnen doen. Zo dragen de club en de Rabobank hun steentje bij aan het verbinden en samen sterker maken van de stad.”