Voorafgaand aan het duel met Roda JC Kerkrade van zaterdagavond vond op het Westplein, onder zonnige omstandigheden, een nieuwe editie van Fan Village plaats. Op het plein vonden diverse voetbal gerelateerde activiteiten plaats waar fans zich konden voorbereiden op de wedstrijd tegen de Kerkradenaren.

Frikandel XXL
De supporters waren er vroeg bij in Fan Village. De eerste personen die samen met de promotiemeisjes van de Frikandel XXL op de foto gingen, ontvingen hun Frikandel XXL gratis.

Vanaf 18:30 uur was namelijk de Frikandel XXL verkrijgbaar in Fan Village. De frikandel, met een lengte van 35 centimeter en een gewicht van 250 gram, werd maar liefst 300 keer verkocht door Joost Broekman. Uit handen van FC Utrecht-aanvaller Edouard Duplan ontving hij een speciaal ‘XXL’ FC Utrecht-shirt.  Tiger & Tiger-girl waren ook weer aanwezig en smulden ook lekker mee, na veelvuldig op de foto te zijn geweest.

Nieuwe attracties
In het kader van de oktoberfeesten waren twee extra activiteiten in het leven geroepen. Zaterdagavond kon je, als kind en als volwassene, komen laten zien hoe sterk je was. De armworstelwedstrijd was tot het einde spannend. Uiteindelijk verdiende Jordy Jansen met zijn/haar overwinning een toegangskaart voor FC Utrecht tegen NAC Breda. Het bierpulschuiven vond eveneens gretig aftrek. Winnaar Berend Morien kreeg net als de winnaar van de armworstelwedstrijd een toegangskaart voor de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen NAC Breda.

Voetbalcompetities
De bezoekers van Fan Village konden net als voorgaande edities eveneens deelnemen aan de bekende voetbalcompetities. Zaterdagavond werd wederom de mogelijkheid geboden om records te verbeteren of te verdedigen bij het puntenschieten en stropdasschieten.

Bij het snelheidschieten won Thas met een snelheid van 93 km/uur. Een schitterende score, echter geen nieuw record. Bij het stropdasschieten schoot Gijs drie keer achter elkaar raak. Dit was niet genoeg voor een record, maar desondanks een prima prestatie. Winnaars van de verschillende competities winnen aan het einde van het seizoen mooie prijzen. Dus kom de volgende keer naar Fan Village en verdedig je score of kom een score verbreken.