Kaartverkoop Ajax-uit

29 september 2013
FC Utrecht gaat aankomende zondag op bezoek bij Ajax. Per uitkaarthouder kan maximaal één kaart worden aangeschaft tot en met donderdag 3 oktober.

FC Utrecht gaat aankomende zondag op bezoek bij Ajax. Vorig seizoen speelde FC Utrecht met 1-1 gelijk in de Amsterdam Arena. In competitieverband heeft FC Utrecht zelfs sinds het seizoen 2010/2011 niet meer verloren van de Amsterdammers.

De ploeg van trainer Jan Wouters kan de steun van de supporters goed gebruiken in Amsterdam. Ben jij nog niet in het bezit van een kaart voor de wedstrijd Ajax – FC Utrecht? Koop dan snel je kaart, want donderdag 3 oktober sluit de verkoop.

Kaartverkoop
De wedstrijd dient bezocht te worden via een verplichte buscombi. Er geldt een uitkaartverplichting. Per uitkaarthouder kan maximaal één kaart worden aangeschaft. De kaartverkoop voor alle uitkaarthouders loopt via de FC Utrecht Fanshop, internet en TicketBox tot en met donderdag 3 oktober. De kaart kost € 30,00. FC Utrecht behoudt zich het recht de kaartverkoop voor de buscombi eerder te stoppen.

In de bussen geldt een algeheel rookverbod. De vertrektijden van de bussen worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. De bussen vertrekken vanaf stadion Galgenwaard.