Ook vandaag stond er een interessante ontmoeting op het programma voor FC Utrecht O10. Na de leerzame oefenwedstrijd tegen Zwolle (3-2 winst) was vandaag een andere BVO te gast op Zoudenbalch: ADO Den Haag.FC Utrecht O10 - ADO Den Haag O10 4-3

Onder toeziend oog van tientallen toeschouwers startte ADO Den Haag veel feller aan de wedstrijd dan Utrecht. Met een paar sterke jongens en een aantal behendige spelers waren de eerste 20 minuten duidelijk in het voordeel van ADO Den Haag. Na een aantal kansen voor beide teams, met daarbij ook uitstekend keeperswerk van de beide keepers, wist ADO Den Haag voor het eerst het net te vinden. Sterker nog, na 22 minuten spelen stonden de bezoekers al op 0-3.

Na deze fase kwam Utrecht steeds beter in de wedstrijd. Na een aantal grote kansen op de paal en lat wist de uitblinkende rechtsback in twee minuten tijd de stand terug te brengen naar 2-3. Utrecht bleef de bovenliggende partij, wist een paar keer goed te combineren en kwam uiteindelijk verdiend op gelijke hoogte na een prachtige goal van de linksback van Utrecht O10. Vijf minuten voor tijd wist Utrecht met hard werken zelfs nog de overwinning over de streep te trekken.

Wederom weer een leerzame oefenwedstrijd voor Utrecht. Komende zaterdag wordt er thuis geoefend tegen FC Gravenzande, om 10.00 uur op Sportpark Zoudenbalch.

Foto`s: Ron van Dongen