O15 won een minitoernooi in Nijmegen en O12 eindigde op de 4e plaats in Culemborg.uitslagen SNS BANK U12 CUP C.V.V Vriendenschaar toernooi O12

FC Utrecht O15 winnaar minitoernooi in Nijmegen

FC Utrecht O15 speelde zaterdagmiddag een minitoernooi op het jeugdcomplex van NEC. De tegenstanders hierbij waren NEC / FC Oss O15 en ADO Den Haag O15. ADO Den Haag en FC Utrecht O15 troffen elkaar al twee maal eerder dit seizoen. Twee keer eindigde de confrontatie in een 1-1 uitslag.

Het minitoernooi bestond uit twee speelhelften, waar ADO Den Haag O15 de eerste helft de tegenstander was. FC Utrecht startte erg goed en creëerde meteen een aantal goede kansen. Dit resulteerde in de vijfde minuut tot een snelle voorsprong, 1-0. Een minuut later wordt er nogmaals gescoord, een mooi uitgespeelde aanval leidt de 2-0 in. ADO Den Haag komt deze speelhelft niet verder dan een goed ingeschoten vrije trap, die na een goede redding van de keeper naast het doel verdwijnt. Helaas werden andere kansen niet benut door FC Utrecht.

De tweede speelhelft werd gespeeld tegen NEC / FC Oss O15. In deze wedstrijd creëerde FC Utrecht nog enkele kansen, maar wist deze helaas niet om te zetten in doelpunten. NEC / FC Oss kreeg de grootste kans in deze speelhelft, echter werd deze goed gepakt door de keeper van FC Utrecht. Er vallen geen doelpunten in deze speelhelft en de wedstrijd eindigt dan ook in een 0-0 gelijkspel. FC Utrecht kan terugkijken op een prima toernooi waarbij de eerste plaats wordt gepakt. Volgende week zaterdag komt Volendam O15 op bezoek.

NEC/FC Oss O15 - ADO Den Haag O15 0-0
ADO Den Haag O15 - FC Utrecht O15 0-2
NEC/FC Oss O15 - FC Utrecht O15 0-0