De eerste uitwedstrijd van FC Utrecht in het seizoen 2013/14 tegen FC Groningen is op twee manieren te bezoeken. Zelfstandig met de auto of via een georganiseerde busreis. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 11 augustus om 14.30 uur.

Het is inmiddels voor alle uitkaarthouders mogelijk om kaarten aan te schaffen voor deze wedstrijd. De kaartverkoop loopt via internet, de FC Utrecht Fanshop en TicketBox. De verkoop loopt uiterlijk tot en met 8 augustus. FC Utrecht kan besluiten de kaartverkoop eerder te stoppen.

Autocombi
De kaarten voor de autocombi kosten € 4,50 per stuk. De kaart dient omgewisseld te worden bij het uitvak van FC Groningen. Dit kan vanaf 13.00 uur. Bij het omwisselen moet de uitkaart getoond worden.

FC Groningen en de politie hebben aangegeven dat FC Utrecht-supporters via een verplichte aanrijroute naar het stadion (P4) dienen te komen. -HIER- wordt de routebeschrijving uitgelegd vanaf afslag 37 Eelde op de A28. Supporters zijn verplicht deze route te volgen.

Voor het gebied rondom P4 te Groningen geldt een alcoholverbod. Dringend verzoek om geen alcohol zichtbaar aanwezig te hebben in of bij de voertuigen die u op P4 parkeert. De politie kan daartegen optreden.

Buscombi
De kaarten voor de buscombi kosten € 14,50 per stuk. De bussen vertrekken vanaf stadion Galgenwaard. De vertrektijd wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. In de bussen geldt een rookverbod. Bij het instappen dient de uitkaart getoond te worden.

FC Twente-uit en AZ-thuis
Ook voor de uitwedstrijd tegen FC Twente en het thuisduel tegen AZ is de voorverkoop in volle gang. Klik -HIER- om via internet jouw kaart(en) te kopen.