Over een paar dagen, om precies te zijn aanstaande zondag, vindt vóór Stadion Galgenwaard de traditionele Open Dag van FC Utrecht plaats. De festiviteiten gaan om 13.00 uur van start en eindigen om 17.00 uur. Afgaande op de weersverwachtingen belooft het een zonnige en stralende dag te worden. Reden te meer om de Open Dag van FC Utrecht zondag te bezoeken!

De Open Dag van FC Utrecht is een dag waarop fans van FC Utrecht en voetballiefhebbers uit de provincie kennis maken met de nieuwe selectie, onder andere een seizoenkaart of het nieuwe wedstrijdshirt kunnen aanschaffen, deel kunnen nemen aan diverse activiteiten en gezellig een biertje kunnen drinken.

Omdat de Open Dag een ‘Utrechts’ feestje is, treedt uiteraard een aantal echte Utrechtse artiesten op. Zo zorgen Danny Temming en Rik Hoogland, bekend bij menig FC Utrecht-supporter, met herkenbare nummers voor een gezellige Utrechtse sfeer. Hiernaast is ook de Amstel coverband ‘Hillstreet’ op de Open Dag aanwezig om een spetterende show te geven. Naast deze live-artiesten komen ook de dames van ‘Stardance’ op bezoek om hun danskunsten op het podium te tonen.