FC Utrecht is trots te kunnen melden dat Avance ICT Groep Nederland vanaf heden officieel sponsor en lid van FC Utrecht Business Club is. Daarnaast is Avance de exclusieve ICT-dienstverlener geworden van FC Utrecht. Hiermee maakt Avance ICT Groep Nederland onderdeel uit van Team FC Utrecht, een selecte groep bedrijven (maximaal elf) die FC Utrecht op haar eigen wijze faciliteert

Wat ooit begon als een vriendschap tussen de toen nog jonge voetballertjes Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, en Ron Stomp van Avance heeft zich jaren later uitgebreid tot een officiële samenwerking. In al die jaren hebben de heren goed contact onderhouden. Toen Ron een auto van een concurrent voor Stadion Galgenwaard zag staan, bedacht hij zich geen moment en nam contact op met Wilco van Schaik om te kijken of beide partijen niet samen konden werken.

En zo geschiedde..

Inmiddels heeft de betrokkenheid van Avance bij FC Utrecht ook geleid tot enkele andere zakelijke successen. Mur Conditioning, Van Rhijn Taxivervoer en DutchLease zijn inmiddels ook klant van Avance. “Deze successen zijn een direct gevolg van onze betrokkenheid bij FC Utrecht”, vertelt Stomp. “Binnen de businessclub van FC Utrecht is sprake van een dermate betrokkenheid dat we elkaar business gunnen. Je voelt ook meteen verbondenheid met elkaar.”

“We zien onze betrokkenheid bij FC Utrecht niet alleen maar als een partnerschap om klanten mee te werven, maar ook om in te zetten voor relatiemanagement van onze bestaande klanten. We waren in eerste instantie bang dat onze klanten het niet leuk zouden vinden om mee te gaan naar een voetbalwedstrijd, maar het tegendeel is waar. Zelfs klanten waar ik het niet van verwachtte, kom ik ineens tegen in de businessclub van FC Utrecht. Blijken ze een skybox te hebben”, aldus Stomp.

Tot slot: “Het komende seizoen gaan we met veel enthousiasme en toewijding de ICT-dienstverlening voor FC Utrecht verzorgen. En natuurlijk zijn we er iedere thuiswedstrijd om het team aan te moedigen.”