Stel je vragen aan Van Schaik en De Kruijff

28 juni 2013
Zaterdag zijn Edwin de Kruijff en Wilco van Schaik aanwezig bij het oefenduel in Soesterberg. Spreek hen aan en stel je vragen.

Op het sportcomplex van v.v. ’t Vliegdorp in Soesterberg speelt FC Utrecht zaterdagmiddag zijn eerste oefenduel van het seizoen. Tegen een regioteam bestaande uit spelers van diverse amateurverenigingen wordt om 15.30 uur afgetrapt in aanwezigheid van onder anderen Edwin de Kruijff en Wilco van Schaik.

Mocht je vragen hebben over de laatste ontwikkelingen op technisch, algemeen en transfergebied, stel deze gerust voorafgaand aan de wedstrijd aan De Kruijff en Van Schaik! Tot 15.00 uur hebben zij alle tijd om vragen te beantwoorden. Daarna, en tijdens de wedstrijd, hebben zij hun verplichtingen bij de club waar gespeeld wordt.

Twitter
Ben je niet aanwezig bij het oefenduel, dan heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen via Twitter. Stuur jouw vraag naar @fcutrecht onder vermelding van #twinterview. Al dan niet met #EdK (Edwin de Kruijff) of #WvS (Wilco van Schaik). De meest interessante en relevante vragen worden dinsdagmiddag na 13.00 uur beantwoord.