In Stadion Galgenwaard vond afgelopen zondag de finale van het Junior Tigertoernooi plaats. In totaal hebben 26 teams in drie verschillende voorrondes gestreden om een plek op de finaledag. De dertien overgebleven teams gingen zondag op het veld van FC Utrecht de strijd met elkaar aan om de felbegeerde Tigerbokaal. Het weer zat mee en met veel opa’s, oma’s, mascottes en overige supporters zat de sfeer er goed in.

De finaledag werd gespeeld in vier poules. In twee poules speelden de teams met daarin de wat oudere deelnemers en in de twee andere poules kwamen de relatief jonge deelnemers tegen elkaar uit. Beide leeftijdscategorieën leverde uiteindelijk een winnaar op. Op deze manier is de strijd zo eerlijk mogelijk gemaakt en maakten twee teams kans op die mooie beker. De poulewinnaars speelden een onderlinge kruisfinale om te bepalen wie de bekers mee naar huis mochten nemen.

In de poules met daarin de oudere spelers waren het All You Want en The 10 Spartens die het in de finale tegen elkaar mochten opnemen. De finale werd na een spannende strijd gewonnen door All You Want. In de jongere leeftijdscategorie speelden De Geinse Tigers en De Panda’s een zenuwslopende finale. Na een lange serie strafschoppen kroonden De Geinse Tigers zich uiteindelijk tot winnaar.

De twee winnende teams werden onder luid applaus gehuldigd en zongen luidkeels ‘we are the champions’. Tevens werd ook aandacht besteed aan de grootste pechvogel en de hardste werker van de dag. Met deze mooie finaledag is het seizoen nu ook voor de FC Utrecht Junior Tigers officieel afgesloten.
Foto's van deze en de andere toernooidagen zijn te bestellen via www.oypo.nl/fcuphoto

Wil jij volgend seizoen ook meedoen aan het Junior Tigertoernooi en ben je nog geen lid van de Junior Tigers? Klik dan HIER om je direct in te schrijven en geniet volgend seizoen van de vele activiteiten die speciaal voor onze Tigers worden georganiseerd.

Hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes Tiger & Tiger Girl