Kees Luijckx traint mee met FC Utrecht

30 juni 2013
In afwachting van een nieuw voetbalavontuur traint Kees Luijckx (27), tot voor kort speler van NAC Breda, mee met FC Utrecht.

FC Utrecht verwelkomt deze week een extra speler op het trainingsveld. Kees Luijckx, voormalig speler van onder andere AZ, ADO Den Haag en NAC Breda, traint deze week mee met de selectie van Jan Wouters.

De internationals van FC Utrecht hervatten na deze week, op het trainingskamp in Hoenderloo, pas de training. Tot die tijd beschikt Jan Wouters over een incomplete spelersgroep. “Gezien het beschikbare aantal spelers op dit moment, kunnen wij Kees goed gebruiken op het trainingsveld en bij onze oefenduels”, zegt Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff. “Bij een eventueel vertrek van Mike van der Hoorn, is Kees Luijckx ook nog eens een interessante ervaren speler die kan spelen op zijn positie. De mogelijkheid voor Kees om bij onze groep aan te sluiten in de voorbereiding op het seizoen heb ik met zijn zaakwaarnemer Louis Laros besproken en zodoende is de afspraak tot stand gekomen. Jan Wouters en Robby Alflen waren direct enthousiast.”

“Het belangrijkste op dit moment is dat Kees bij FC Utrecht fit kan blijven en wij hem gedurende een week intensief aan het werk kunnen zien. Of dit leidt tot een langere samenwerking zal de toekomst uitwijzen. Kees is een speler die al langer op onze lijstjes staat, dus het mes snijdt aan twee kanten”, besluit De Kruijff.

FC Utrecht speelt deze week een drietal oefenwedstrijden. Kees Luijckx is bij deze wedstrijden inzetbaar en zal dan ook in actie komen.